fbpx
Voltooid 50%

Onze missie is om jou te helpen je doelen te behalen!

Onze gezellige sportschool zit al 25 jaar op haar vertrouwde plek. Hier helpen we al jaren onze sporters om hun doelen behalen. Onze medewerkers hebben jaren lange ervaring in de fitnessbranche. Zij helpen jou met het opstellen van (sportieve) doelen, het uitleggen van het doel van oefeningen en daarnaast begeleiden ze in de uitvoering van de oefeningen. Dit laatste is erg belangrijk omdat wij het belangrijk vinden dat jij weet hoe je een oefening technisch moet uitvoeren. Zo verkleinen we de kans op blessures. 

In de fitnesszaal is er ook altijd een sportinstructeur aanwezig. Zij staan altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden, mee te kijken met je oefeningen of om uitleg te geven over je trainingsschema. 

 Voor de groepslessen geldt: wij werken uitsluitend met ‘echte’ instructeurs tijdens onze groepslessen. Je kijkt dus niet naar een opgenomen video op een groot scherm. Het grote voordeel hiervan is dat de instructeur je meteen kan corrigeren als je een oefening nog niet helemaal goed uitvoert. En geef nou toe, daarnaast is een ‘echte’ les toch ook veel gezelliger.

De kwaliteit van de spinningfietsen is erg goed. Hier wordt regelmatig onderhoud aan gepleegd, waardoor de fietsen altijd prettig aanvoelen tijdens de les.
Hans
Spinning
Het is een ontzettend leuke sportschool. Veel aandacht en begeleiding voor jou als persoon.
Mitchell
Fitness
De lessen worden gegeven door echte docenten. Dat maakt het veel gezelliger dan les krijgen via een scherm.
Marieke
Zumba

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk om jou eerst te leren kennen voordat we aan de slag gaan met trainen. Daarom plannen we altijd eerst een GRATIS vrijblijvende intake + proefles in. Tijdens de intake vul je een vragenlijst in waarin je eventuele veel voorkomende gezondheidsklachten kunt invullen.

Daarnaast bekijken we hier ook samen naar wat jouw doelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aantal kilo willen afvallen, jezelf fitter willen voelen, meer kracht en souplesse krijgen of meer zelfvertrouwen krijgen. We denken graag met je mee in je doelen en hoe je ze het beste kunt behalen. Onze instructeurs denken ook mee in welke sport het beste bij jou past. Misschien ben jij iemand die niet van krachttraining houdt, dan hebben wij bijvoorbeeld ook een groot aantal groepslessen waaraan je mee kunt doen. Het gaat erom dat jij een sport vindt die bij jou past, dan ga je pas echt met plezier bewegen

LET OP: vergeet je sportkleding niet mee te nemen naar de intake. Aansluitend doen we de proefles en dan gaan we het belangrijkste doen, namelijk… sporten! 😉

Maak vandaag de keuze: ga voor fit!

Vandaag kan je de keuze maken, kies voor een fittere versie van jezelf. Met ons grote aanbod aan sportlessen is er voor iedereen wel een les die bij hem/haar past. Dus ook voor jou! 

Sporten is gezond, dat is inmiddels vaak genoeg bewezen. Maar sporten zal je nog veel meer voordelen opleveren.

Kan jij niet wachten om:
✔️ Lekkerder in je vel te zitten
✔️ Meer zelfvertrouwen te krijgen
✔️ Eindelijk weer in je oude kleren te passen
✔️ Zelfverzekerd naar feestjes te gaan
✔️ Een beter concentratie en nachtrust te krijgen
✔️ Complimentjes te ontvangen over hoe stralend en energiek te eruit ziet
✔️ In de zomer vol zelfvertrouwen over het strand te lopen

Klik dan hier om je aan te melden voor jouw GRATIS proefles en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bij een lidmaatschap krijg je van ons:

Vul het formulier in en claim jouw gratis proefles

Voltooid 90%
Naam
Telefoon
Geboortedag
Opmerkingen