Welkom bij Sportinstituut Ermelo! Ben jij klaar om jouw fitnessreis te beginnen? Ontdek de kracht van een gezonde levensstijl en meld je nu aan voor onze exclusieve open dag! 🌟

Op 23 januari openen wij de deuren voor een sportieve open dag vol fitness en groepslessen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis intake en proefles fitness, waarbij onze ervaren trainers je persoonlijke doelen helpen bepalen. Wees er snel bij want er is een beperkte hoeveel plekken beschikbaar!

Sport je liever in een groep, dan alleen?

Kies uit een scala aan gratis groepslessen, zoals ontspannende yoga, opzwepende Zumba, intensieve HIIT, conditionele spinning en uitdagende bootcamp. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te inspireren, ongeacht je fitnessniveau.

Waarom Sportinstituut Ermelo?

🀸 Groot scala groepslessen voor elk niveau 

πŸ‘« Gemeenschap van gelijkgestemden en een gemoedelijke en gezellige sfeer

πŸ₯‡ Persoonlijke begeleiding op maat

πŸ‘¨β€βš•οΈ Fysiotherapie in huis

Mis deze kans niet om deel uit te maken van onze fitnessfamilie! Klik nu op de aanmeldknop, reserveer jouw plek voor de open dag en ontdek hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Wij geloven in jouw potentieel – laten we samen werken aan een gezondere, gelukkigere versie van jezelf. Tot ziens bij Sportinstituut Ermelo! πŸ’ͺπŸŽ‰

Naam
Telefoon

Door op β€˜verstuur’ te klikken ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens zodat we je kunnen benaderen voor een proefles.