Bootcamp

Onze Bootcamp-lessen zijn ontworpen om u in de beste vorm van uw leven te krijgen door middel van een high-intensity workout die cardio, krachttraining en uithoudingsvermogensoefeningen combineert.

Onze Bootcamp-lessen zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uitdagende, maar leuke workout die hen tot het uiterste zal drijven. Of u nu een beginner bent of een ervaren atleet, onze trainers zullen elke training aanpassen aan uw individuele fitnessniveau, zodat u het meeste uit elke sessie haalt.

Onze Bootcamp-lessen zijn ontworpen om intensief te zijn, en elke workout is gestructureerd om uw lichaam op nieuwe manieren uit te dagen. Onze trainers zullen u begeleiden door een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder burpees, mountain climbers, squats, lunges en meer, allemaal ontworpen om uw hele lichaam te trainen en u te helpen kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen.

Naast de fysieke voordelen van onze Bootcamp-lessen, profiteert u ook van het sociale aspect van de training. Onze lessen zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, relaties op te bouwen en gemotiveerd te blijven op uw fitnessreis.

De Bootcamplessen worden altijd in de buitenlucht gegeven. Wij hebben hiervoor twee locaties toegewezen gekregen: de Trimbaan (in het bos aan de Ericalaan) en het Raadhuisplein (voor het gemeentehuis).

Dus als u klaar bent om uw fitness naar een hoger niveau te tillen, kom dan vandaag nog bij ons voor een Bootcamp-les! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons rooster en onze prijzen, en maak u klaar om te zweten, calorieën te verbranden en het lichaam te bereiken dat u altijd al wilde hebben!

Klik hier voor de routebeschrijving naar de Bootcamp-lessen