Onze toewijding aan kwaliteit: Het belang van het NL Actief keurmerk

Bij Sportinstituut Ermelo zetten we ons elke dag in om jou de beste sportervaring te bieden. Het is dan ook met trots dat we kunnen zeggen dat we aangesloten zijn bij NL Actief en het bijbehorende keurmerk dragen.
Maar wat betekent dit nu precies voor jou als lid van onze club? In dit blogartikel duiken we dieper in de betekenis van het NL Actief keurmerk en leggen we uit waarom het voor ons zo belangrijk is.

Wat is het NL Actief keurmerk?
Het NL Actief keurmerk is een kwaliteitslabel voor fitnesscentra, personal trainers en andere sportaanbieders in Nederland. Het keurmerk wordt toegekend door de Stichting Landelijke Erkenningsregeling Fitness (LERF) na een grondige keuring, zowel fysiek als op afstand. Dit proces zorgt ervoor dat alleen de beste van de beste sportaanbieders het keurmerk mogen dragen.

Drie pijlers van kwaliteit
Het keurmerk rust op drie belangrijke pijlers: naleving van wet- en regelgeving, het hanteren van door NL Actief en de Consumentenbond opgestelde Algemene Leveringsvoorwaarden, en transparantie over ons aanbod van activiteiten en faciliteiten. Dit betekent dat wij:
● Voldoen aan alle van toepassing zijnde eisen vanuit wet- en regelgeving, wat betreft veiligheid, hygiëne, privacy, en meer.
● Eerlijke en duidelijke voorwaarden hanteren voor al onze leden.
● Open zijn over wat wij jou als sporter te bieden hebben, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Waarom zijn wij aangesloten bij NL Actief?
De keuze om ons aan te sluiten bij NL Actief en het streven naar het keurmerk was voor ons een logische stap. We willen niet alleen dat jij je fitnessdoelen behaalt, maar ook dat je dit doet in een veilige, schone en professionele omgeving. Door aangesloten te zijn bij NL Actief, laten we zien dat we serieus investeren in de kwaliteit van onze faciliteiten en diensten.
Het keurmerk biedt jou als lid de zekerheid dat je traint bij een centrum dat aan hoge kwaliteitsnormen voldoet. Het geeft aan dat we niet alleen goed zijn in wat we doen, maar ook dat we ons inzetten om continu te verbeteren en te innoveren.


Wat betekent dit voor jou?
Kiezen voor een sportschool met het NL Actief keurmerk betekent kiezen voor kwaliteit. Het betekent dat je sport in een omgeving waar veiligheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid vooropstaan. Het is onze belofte aan jou dat we alles doen om jouw fitnessreis zo succesvol en plezierig mogelijk te maken. We zijn trots op ons NL Actief keurmerk. We zien het als een erkenning van onze inzet voor kwaliteit en als een belofte aan jou, onze gewaardeerde leden. Wij zijn meer dan een club; wij zijn een gemeenschap die samen streeft naar een gezondere, fittere toekomst.