Reserveringsapp

Voor alle trainingen geldt, dat je alleen naar de training/les kunt komen, mits je de les hebt gereserveerd via de reserveringsapp. Dit is een van de coronamaatregelen conform op RIVM gebaseerd protocol sportscholen.

Instructie installeren reserveringsapp

Heb je deze reserveringsapp. nog niet geïnstalleerd op je mobiele telefoon? Doe dit dan z.s.m. Let op! De app werkt alleen op je mobiele telefoon (en niet op computer of tablet). Hieronder korte instructiefilmpjes voor het downloaden van deze reserveringsapp op je mobiele telefoon.

Bekijk hier het instructiefilmpje voor iPhone

Bekijk hier het instructiefilmpje voor Android

Let op! Het e-mail adres waarmee je in de app inlogt, moet hetzelfde e-mail adres zijn, dat bij ons in het systeem staat. Hebben wij geen of een oud e-mail adres in ons systeem dan werkt het helaas niet. Geef dan z.s.m. je huidige e-mailadres aan ons door via info@sportinstituutermelo.nl.

Het is voor jullie en voor ons ‘nieuw’ om met dit systeem te werken, wij vragen dan ook jullie begrip en geduld. De app is vooralsnog alleen te gebruiken voor reserveringen, maar zal in de toekomst worden aangevuld met trainingsschema’s etc.

Heb je nog vragen? Dan verzoeken wij je vriendelijk een mail te sturen naar info@sportinstituutermelo.nl