Sneller herstel: Fitness en revalidatie bij blessures in Ermelo

Blessures zijn helaas een deel van het leven, en vooral vaak bij actieve mensen. Maar een blessure betekent niet het einde van je sport- of fitness reis. Bij Sportinstituut Ermelo begrijpen we het belang van fitness en revalidatie na een blessure. We zijn er om je te helpen sterker dan ooit terug te komen.

Onze fysiotherapeut en trainers geven je deskundig advies, eventueel in samenwerking met je eigen fysiotherapeut, over hoe je veilig kunt trainen tijdens het herstelproces. We bieden effectieve oefeningen en tips om je spieren en gewrichten te versterken en je conditie te behouden, zelfs tijdens revalidatie. 

Heb je adviezen van je arts of fysiotherapeut meegekregen, dan horen wij dat graag! Hiermee kunnen we, op jouw individuele behoeften en niveau, een trainingsschema maken voor een snellere weg naar jouw herstel. Of je nu worstelt met een blessure of gewoon op zoek bent naar de beste ondersteuning tijdens je revalidatie, wij zijn er om je te helpen. Neem de eerste stap op weg naar een sterkere en gezondere jij.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis intake bij ons in! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Naam
Telefoon
Geboortedag
Opmerkingen